Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Gerookte eendeborst
    sinaas – kabosu – hangop – pinda – krokanten

    Le magret de canard fumé
    orange – kabosu – yaourt – cacahouète – croquants

    23,50€


    Verse tonijn
    tartaar – avocado – tuinkruiden – bleke ponzu

    Le thon frais
    tartare  – avocat – fines herbes – pale ponzu

    23,90€


    Salade van babykreeft
    fregola sarda – groene asperges – aubergine – sinaasappeldressing

    Salade de homard bébé
    fregola sarda – asperges vertes – aubergine – vinaigrette d’orange

    24,50€


    Zeewolf
    kaviaar – gele tomaat – lamsoor – comtékaas – jus van basilicum

    Le loup de mer
    caviar – tomate jaune – lavende de mer – fromage comté – jus au basilic

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    frambozen – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboise – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Oosters gebakken halve kreeft  (per 2 personen)
    zeekraal – asperges – citrus-olie – jus van ponzu

    Le demi homard au four oriental (par 2 pers)
    salicorne – asperges – huile d’agurmes – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Zeewolf
    salade van Brussels lof en appel – kleine groentjes – jus van limoen

    Loup de mer
    salade de chicons et pomme – petits légumes – jus au limon

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


     Geroosterde filet van griet
     kaviaar – beukenzwammen – kleine groentjes – Champagnesaus

    Le filet de barbue grillé

    caviar – champignons de hêtres – petits légumes – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Gevulde kwartel
    asperges – appel – doperwt – pommes fondant – jus van wijnruit

    Le caille farci
    asperges – pomme – pois – pommes fondant – jus à la sariette

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Kalfslende
    gelakt buikspek – gerookte aardappel – jonge wortel – jus van truffel

    Veau
    bacon laqué – pomme de terre fumé – carotte jeune – jus aux truffes

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Sabayon van kriekbier met verse vruchtjes en roomijs (min. 2 pers)

    Sabayon à la bière de cérises aux fruits frais et de la glace (min. 2 pers)

    9,50€


    Moelleux van chocolade met verse vruchtjes

    Moelleux au chocolat et fruits frais

    10,50€


    Gratin van vers fruit verfijnd met coco’s, avokaat en roomijs van bosvruchten

    Gratin aux fruits frais, aux cocos, à l’avocat et de la glace

    12,50€


    Trio van kleine nagerechtjes met verse vruchtjes en aangepaste sausjes

    Gratin aux fruits frais, aux cocos, à l’avocat et de la glace aux myrtilles

    12,50€


    Kwartet van kazen gerijpt door kaasmeester “Callebaut” met chutney en notenbrood

    Quator de fromages de kaasmeester “Callebaut”, chutney et pain de noix

    14,00€


    Nagerechten van de menu’s kan U eveneens verkrijgen aan de kaart

    Les desserts du menu sont aussi disponible à la carte