Reserveren
732/21 Second Street, King Street, United Kingdom +65.4566743

TableBooking








    SuggestieMenu

     

    SuggestieMenu

    8 juni tot en met 15 juli 2018

    Hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Salade van babykreeft
    frégola sarda – groene asperges – aubergine – sinaasappeldressing

    Salade de homard bébé
    fregola sarda – asperges vertes – aubergine – vinaigrette d’orange


    Zeewolf (**)
    kaviaar – gele tomaat – lamsoor – comtékaas – jus van basilicum

    Loup de mer (**)
    caviar – tomate jaune – lavende de mer – fromage comté – jus au basilic


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Kalfslende
    gelakt buikspek – gerookte aardappel – doperwt – jonge wortel – jus van truffel

    Veau
    bacon laqué – pomme de terre fumé – pois – carotte – jus aux truffes


    Rode vruchtentaart “2018”
    cirtoencrème – witte chocolade – gebrande méringue – vanille

    Tarte de fruits rouge “2018”
    crème de citron – chocolat blanc – méringue – vanille


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +15€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +20€)


     

    SuggestieMenu

    2 augustus tot 31 augustus 2018

    Hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Zomerse Tonijntartaar
    oesterblad – zoete ui – avokado – crème van ponzu – garnaal-olie

    Tartare d’été de thon
    feuille d’huître – ognion doux – avocat – crème de ponzu – huile de crevettes


    Babykreeft in de oven (**)
    gemarineerde rammenas – groene kruiden – saus van roze pompelmoes

    Le bébé homard au four(**)
    rammenas mariné – herbes vertes – sauce à la pamplemousse rose


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Lamskroontje in de oven
    parel-couscous – kleine groentjes – bloemkool – rozemarijn – mosterdzaad

    Le carré d’agneau au four
    couscous perlé – petits légumes – choufleur – romarin – graines de moutarde


    Rode vruchten
    amandelkrokant – meringue – sorbet van duindoornbas – passievrucht – viooltjes

    Fruits rouges
    croquant d’amande – méringue – sorbet de baie d’argousier – fruits de passion – violettes


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +15€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +20€)


     

    SuggestieMenu

    1 september t/m 4 oktober 2018

    Hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Ganzenlever / gerookte paling
    duindoornbes – krokant van mango – mosterdzaden – rammenas

    Foie gras / anguille fumé
    baie d’argousier – croquant de mangue – graines de la moutarde – radis


    Sint Jacobsvruchten (**)
    gele tomaat – couscous van bloemkool – zuurdesem – jus van schaaldieren

    Coquilles St. Jacques(**)
    tomate jaune – couscous de chou-fleur – levain – jus aux crustacés


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Gevulde kwartel
    boschampignons – knolselder – gepofte zaden – Pineau des Charentes

    Caille farcie
    champignons de bois – céleri-rave – graines soufflées – Pineau des Charentes


    Structuren van perzik
    pure chocolade – méringue – gel van pruim – gezouten karamel

    Structures de pêche
    chocolat pur – méringue – gel de prune – caramel salé


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +15€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +20€)